Close
Αναζήτηση
Filters
RSS

Νεα

Tα ημερολόγια Λιναρδάτος ένα κομμάτι της ιστορίας σου!

Για τις πολύτιμες σημειώσεις σου, για τις στιγμές που θέλεις να θυμάσαι, για όλες αυτές τις ημέρες που γράφουν μέσα σου, τα ημερολόγια Λιναρδάτος είναι κομμάτι της ιστορίας σου!

Μπες στον φανταστικό κόσμο του Λιναρδάτου εδώ: https://business-offer.linardatos.gr/

 

 

  

 

 

...
Academic Diary

Ας είναι η ακαδημαϊκή χρονιά που διανύουμε, γεμάτη στόχους, έμπνευση και όνειρα!

https://linardatos.gr/reflecto

 

Academic

...
Δυναμη της εταιρειας μας είναι οι ανθρωποι μας!

Δύναμη της εταιρείας μας είναι οι άνθρωποι μας. Πιστεύουμε στον καθένα ξεχωριστά και επενδύουμε στις δεξιότητες και τη μοναδικότητά του, σχεδιάζοντας τα επόμενα βήματα των Εκδόσεων Λιναρδάτου

...
Academic Diary

Από Σεπτέμβρη 2019 έως Αύγουστο 2020. Μοντέρνα ημερήσια ημερολόγια με εικόνες και φράσεις μας εμπνέουν για τη νέα ακαδημαική χρονιά.

toTsantaki

Πρακτικό, μοντέρνο και χρήσιμο, είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ!

ΚΡΑΤΗΣΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!
ΚΡΑΤΗΣΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!

Αν και μια φωτογραφία μιλάει όσο χίλιες λέξεις, η πεμπτουσία των αναμνήσεών μας αποθησαυρίζεται καλύτερα στο ημερολόγιό μας παρά στα φωτογραφικά ενσταντανέ. Καθώς γυρίζουμε τις σελίδες του προς τα πίσω και ξαναδιαβάζουμε ακόμη και τις πιο σύντομες σημειώσεις μας, αυτόματα ταξιδεύουμε πίσω στο χρόνο και ξαναζούμε τα παλιά. Ξαναβλέπουμε τα χρώματα και ξαναμυρίζουμε τα αρώματα που μας συγκίνησαν, ανατριχιάζουμε ξανά στα ερωτικά μας σκιρτήματα και νιώθουμε την ένταση και την αγωνία της κάθε κρίσιμης στιγμής που ζήσαμε.

6 λογοι για να κρατας ημερολογιο
6 λογοι για να κρατας ημερολογιο

Το ημερολογίο είναι ο τρόπος με τον οποίο θα καταφέρεις να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου, αλλά και να τις αποσαφηνίσεις. Μπορεί αρχικά να σου φαίνεται αδύνατο να γράφεις καθημερινά οτιδήποτε σου συμβαίνει και σκέφτεσαι, όμως σε βάθος χρόνου τα οφέλη θα είναι τόσα που δεν θα μπορείς να το αποχωριστείς. 

Ακολουθούν 6 λόγοι που θα σε πείσουν ότι το να γράφεις στο ημερολόγιό σου κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς είναι πιο σημαντικό από το να πλένεις τα δόντια σου. Περίπου.

Γιατι αξιζει να κρατατε ημερολογιο;
Γιατι αξιζει να κρατατε ημερολογιο;

Αν η ιδέα να κρατάτε ημερολόγιο σας φαίνεται ξεπερασμένη και βαρετή ξανασκεφτείτε το. Σύμφωνα με τους ψυχοθεραπευτές είναι το καλύτερο ηρεμιστικό για την ταραγμένη μας ψυχή και το θολωμένο μας μυαλό.

Ρίχνοντας τα συναισθήματα μας πάνω στο χαρτί, λένε οι ψυχοθεραπευτές, αποκτάμε ένα από τα κλειδιά που ανοίγει μπροστά μας την πόρτα μιας ζωής ουσιαστικής, πλούσιας σε εμπειρίες, νόημα, ικανοποίηση και πληρότητα.

Ημερολογιο! Η θεραπευτικη μορφη γραφης που μπορει να κανει ο καθενας
Ημερολογιο! Η θεραπευτικη μορφη γραφης που μπορει να κανει ο καθενας

Στην εποχή του Facebook, του Twitter και του Snapchat, όταν μοιράζεσαι είναι τρυφερό. Οι μεμονωμένοι συλλογισμοί στην κοινωνική στρατόσφαιρα δεν αξίζουν για πολλούς ανθρώπους. Μέσα σε ένα τέτοιο κόσμο, ωστόσο, υπάρχει χώρος για να κρατήσει κάποιος ορισμένες από αυτές τις σκέψεις για τον εαυτό του; Υπάρχει κάποιο όφελος, όταν συλλογιζόμαστε και διαλογιζόμαστε πάνω σε κάτι πριν βάλουμε μια γνώμη εκεί έξω;

Οι εκδοσεις Linardatos ξερουν τον τροπο για να ειμαι παντα στην ωρα μου
Οι εκδοσεις Linardatos ξερουν τον τροπο για να ειμαι παντα στην ωρα μου

Κορίτσια μου, είναι αυτή η εποχή του χρόνου, που όλες έχουμε εκατομμύρια πράγματα να κάνουμε και δεν ξέρουμε, πώς να οργανωθούμε. Βέβαια, εγώ από μικρή τα πήγαινα υπέροχα με το χαρτί και το στυλό, καθώς συνέγραφα και αποφάσισα να πάρω όπως κάθε χρονιά και φέτος, ένα ημερολόγιο, που θα είναι πάντα εκεί για εμένα.